Πλιγούρι βρώμης, ένας καλός σύμμαχος αδυνατίσματος

 


Γνωρίζετε για τη δίαιτα με πλιγούρι βρώμης;

Έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, αλλά τα οφέλη του είναι γενικά άγνωστα. Όλοι γνωρίζουμε ότι το πλιγούρι βρώμης χρησιμοποιήθηκε στο κουάκερ ως μέρος της αγγλοσαξονικής δίαιτας, αλλά αυτό το δημητριακό έχει πολλές θετικές πτυχές που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Πλιγούρι βρώμης, ένας καλός σύμμαχος αδυνατίσματος για την απώλεια λίπους στην κοιλιά

Με μόλις 140 θερμίδες, μια μερίδα πλιγούρι βρώμης με γάλα προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία και την απώλεια βάρους.

Χαμηλό σε θερμίδες αλλά με υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες (8,5g ανά 100g), πρωτεΐνη (15g) και «καλούς» υδατάνθρακες (58g), όχι μόνο σας κρατά χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά βοηθά επίσης την πέψη και προάγει την κανονικότητα, συμβάλλοντας στη διατήρηση ένα επίπεδο στομάχι.

Επιπλέον, μειώνουν την ποσότητα της παραγόμενης ινσουλίνης, η οποία εμποδίζει την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύει λίπος ή/και επιταχύνει την απώλεια βάρους όταν κάνει δίαιτα.

Η κατανάλωση πλιγούρι βρώμης μπορεί να βοηθήσει στη συνολική απώλεια βάρους, ειδικά όταν πρόκειται να απαλλαγούμε από το υπερβολικό λίπος γύρω από την κοιλιά.
Πώς να ετοιμάσετε νερό βρώμης;

Συστατικά νερού βρώμης για απώλεια βάρους: 750 ml νερό, 90 γραμμάρια βρώμη και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη.

Μουλιάζουμε το πλιγούρι για μερικές ώρες για να μαλακώσει. Στη συνέχεια, ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πάρετε ένα λείο και υγρό μείγμα.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ζάχαρη ή μέλι ως γλυκαντικό. Αν θέλετε να κάνετε το ρόφημα πιο νόστιμο και να αυξήσετε τα οφέλη του, μπορείτε να προσθέσετε και ένα κόκκινο μήλο.

 

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !