Αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ: Θεραπεία καθημερινών παθήσεων


Αυτό το γεμάτο δύναμη φρούτο μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα για εσάς και την υγεία σας όταν το καταναλώνετε με μια σωστή ισορροπημένη διατροφή και χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο για τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων και συμπτωμάτων.

Αυτό το εσπεριδοειδές είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και θεραπευτικές ιδιότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να καταπολεμήσετε πεπτικά προβλήματα, στρες, ακόμη και μολύνσεις ζύμης.

Τα αιθέρια έλαια παρασκευάζονται με απόσταξη, ή εκχύλιση του ευεργετικού μέρους του φυτού - στην προκειμένη περίπτωση της δερματώδους φλούδας του γκρέιπφρουτ - και εμβαπτίζοντας το σε λάδι για να μεταφερθούν οι ιδιότητές του.

Αυτό το έλαιο γκρέιπφρουτ πρόκειται να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε μερικές από τις πιο κοινές ασθένειες με τρόπο που είναι φυσικός.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα για να δείτε πώς αυτό το αιθέριο έλαιο θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

*Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος εάν η περιοχή που θεραπεύεται εκτίθεται σε άμεσο και ισχυρό ηλιακό φως. Αποφύγετε λοιπόν τον ήλιο αφού χρησιμοποιήσετε αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ ή φροντίστε να το ξεπλύνετε.

1. Αντισηπτικό Χρησιμοποιήστε αυτό το αιθέριο έλαιο για να θεραπεύσετε μώλωπες και κοψίματα, καθώς και να μειώσετε την ακμή. Το Organic Facts εξηγεί ότι οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του γκρέιπφρουτ καθιστούν αυτό το αιθέριο έλαιο εξαιρετικό για να βοηθήσει στη θεραπεία καθημερινών παθήσεων και να αποτρέψει την σηπτική της πληγής ή την ανάπτυξη τετάνου.

2. Καταπολεμά τις μολύνσεις ζύμης Aυτό το αιθέριο έλαιο έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της μαγιάς και των βακτηρίων. Το λάδι μπορεί ακόμη και να είναι σε θέση να μειώσει τη μαγιά που προκαλεί τον ιό candida - που προκαλεί προβλήματα στο έντερο και μπορεί ακόμη και να προκαλέσει λαχτάρα. Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος με αντιβακτηριακές ιδιότητες που έχουν συγκριθεί με αυτές της σύγχρονης ιατρικής. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία υγείας για μια σοβαρή λοίμωξη.

3. Αντιοξειδωτικό Όπως όλα τα εσπεριδοειδή, το γκρέιπφρουτ είναι γεμάτο με βιταμίνη C, η οποία είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά συστατικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά συνδέονται με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και ακόμη και την απώλεια όρασης και ακοής.

4. Αντιβακτηριδιακό Τα αντιμικροβιακά στοιχεία του ελαίου γκρέιπφρουτ μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των επιβλαβών βακτηρίων που βρίσκονται στα τρόφιμα και το νερό. Tο αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται συνήθως για να βοηθήσει στην καταπολέμηση δερματικών λοιμώξεων, μυκήτων, μούχλας και παρασίτων. Επίσης να βοηθήσει στην απαλλαγή του σώματος από μικρόβια στο έντερο, τα νεφρά και το απεκκριτικό σύστημα.

5. Κατασταλτικό της όρεξης Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ μπορεί να κάνει περισσότερα από το να περιορίσει την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, μπορεί επίσης να βοηθήσει στον περιορισμό της λαχτάρας που μπορεί να εκτροχιάσει τις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες. Πάρτε μερικές σταγόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

6. Αντικαταθλιπτικό Να εισπνεύσετε τους ατμούς του γκρέιπφρουτ - πιθανώς σε έναν οικιακό ατμοποιητή ή ακόμα και σε ένα κερί που καίει λάδι - για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. Το Organic Facts εξηγεί ότι το λάδι γκρέιπφρουτ βοηθά στην κατάθλιψη διεγείροντας ορισμένες ορμόνες στον εγκέφαλο και χαλαρώνοντας το σώμα σας μέσω της αρωματοθεραπείας.

7. Ανακουφίζει από το άγχος Η μυρωδιά του γκρέιπφρουτ βοηθά στην ανάταση και είναι ξεκαθαριστική - που τονώνουν το μυαλό. Δοκιμάστε να το προσθέσετε στο μπάνιο σας, να το διαχέετε σε έναν οικιακό ατμοποιητή ή ακόμα και να το φορέσετε στον καρπό ή το λαιμό σας ως άρωμα για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο άγχος όλη την ημέρα.

8. Ενισχυτικό πεπτικού συστήματος Ταμπονάρετε λίγο λάδι γκρέιπφρουτ στο στομάχι σας για να τονώσετε την πεπτική λειτουργία, θα βοηθήσει το πεπτικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην αποτοξίνωση και στην καταπολέμηση των μικροβίων.

9. Μαχητής του hangover Η αναζωογονητική μυρωδιά μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του επώδυνου hangover, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για την τόνωση του συκωτιού και της χοληδόχου κύστης που εργάζεται σκληρά.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


UltraVIt Aloe Vera 1000ml (100% Φυσικό-Ενισχυμένο με Ω3)

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€44.00) #sale=(30% Off)




#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !