Βλαστάρια ηλιόσπορου μια εξαιρετικά αντιγηραντική υπερτροφή.

 


Τα βλαστάρια ηλιόσπορου είναι μια εξαιρετικά οικονομική αντιγηραντική υπερτροφή.

Απο τα πιο νόστιμα βλαστάρια ,που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Όταν οι σπόροι ηλιόσπορου φυτρώνουν και αναπτύσσονται σε μικρά φυτά, τα βλαστάρια που προκύπτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια θρεπτική πρόσθεση σε σαλάτες, σάντουιτς, smoothies και άλλα φαγητά.

Τα βλαστάρια ηλιόσπορου είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Περιέχουν επίσης φυτικές ίνες και φυτοχημικά που συμβάλλουν στη γενική υγεία. Οι γεύσεις τους είναι αρωματικές και φρέσκιες, με μια ελαφρώς πικάντικη γεύση.

Έχουν 25% πρωτεΐνη ανά 100 γραμμάρια, είναι πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας Β, A, C, E, D, φολικό οξύ, συνένζυμο Q 10, και μέταλλα - ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, θείο, πυρίτιο, σελήνιο και φυσικά πολλή χλωροφύλλη και ένζυμα.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)




#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !