Θεραπευτικό σπιτικό Χυμό για ναυτία-αναγούλα, εμετούς ή απλά δυσπεψία, φούσκωμα και ξινίλες.

Μήπως σας ταλαιπωρεί το στομάχι σας; Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλοι λίγο πολύ πρόκειται να βιώσουμε πόνο, ναυτία-αναγούλα, εμετούς ή απλά δυσπεψία, φούσκωμα και ξινίλες.

Τα συμπτώματα αυτά είναι χαρακτηριστικά, καθώς το πεπτικό είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ανθρώπινο σύστημα λόγω της καθημερινής καταπόνησης (ανθυγιεινά γεύματα και ακατάλληλα ροφήματα).

Πριν καταφύγετε στην εύκολη λύση των φαρμάκων για να ανακουφιστείτε από τα ενοχλητικά και επώδυνα συμπτώματα, δοκιμάστε πρώτα μια απόλυτα φυσική και ασφαλή μέθοδο.

Η απόλυτη Νηστεία με αποχή από φαγητά και υγρά για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα έντονα συμπτώματα και η παράλειψη του επόμενου γεύματος, αποτελεί συνήθως την πιο σύντομη οδό για πλήρη ανακούφιση.

Μια εναλλακτική λύση αλλά σαφώς λιγότερο αποτελεσματική, είναι οι δύο αγαπημένοι μου Θεραπευτικοί Χυμοί.

Αναφέρομαι πρώτα στη Θεραπευτική δράση του Χυμού Λάχανου, που έχει αποδειχτεί με επιστημονική έρευνα-μελέτη ότι θεραπεύει ακόμα και τα έλκη στομάχου και δωδεκαδακτύλου εντός 9 ημερών!!!

Το μυστικό συστατικό του Χυμού Λάχανου, είναι η Σουλφοραφάνη, η πιο δραστική αντιβακτηριακή ουσία κατά του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού, που θεωρείται και η κύρια αιτία των ελκών (80-90%).

Το Τζίντζερ είναι γνωστό ότι ανακουφίζει από τη δυσπεψία, το φούσκωμα, τη ναυτία και τον εμετό.

Είναι επίσης ευεργετικό για την ανακούφιση από τις καούρες και τις ξινίλες και για αυτό εξάλλου θεωρείται άκρως αποτελεσματικά για την Γ.Ο.Π.

Λίγη ποσότητα φρέσκιας ρίζας Τζίντζερ στον Χυμό σας, απομακρύνει τα παγιδευμένα αέρια στομάχου και εντέρων, τα οποία είναι υπεύθυνα για φούσκωμα-τυμπανισμό και δυσφορία.
Τα Καρότα και τα γλυκά-ζουμερά κόκκινα Μήλα σε μορφή Χυμού, προσθέτουν ωραία γεύση στον Χυμό Λάχανου και παράλληλα ασκούν ιδιαίτερα ευεργετική δράση στο βλεννογόνο στομάχου και εντέρων.

Ο Μάραθος-Φινόκιο, είναι ένα θαυματουργό λαχανικό-βότανο, ικανό να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια σειρά από προβλήματα πέψης και αφομοίωσης των τροφών, που οφείλεται σε διαταραχή των ηλεκτρολυτών (κάλιο, νάτριο).

Κάθε φορά που υποφέρετε από έντονα αέρια (ειδικά μετά από γεύματα οσπρίων), η ρίζα Μάραθου-Φινόκιο σε μορφή Χυμού, πρόκειται να σας ανακουφίσει σε λιγότερο από μια ώρα!

Έχετε πλέον στα χέρια σας, 5 πανίσχυρα συστατικά (λάχανο, τζίντζερ, καρότα, μήλα, φινόκιο), προκειμένου να παρασκευάσετε ένα Θεραπευτικό σπιτικό Χυμό, για να ανακουφιστείτε άμεσα από οποιοδήποτε ενοχλητικό και επώδυνο σύμπτωμα στομάχου και εντέρων.

Οι πιο αποτελεσματικοί Χυμοί για όλες τις πεπτικές παθήσεις είναι δύο:

ΠΡΩΤΟΣ ΧΥΜΟΣ:
- 1/2 μέτριο Λάχανο
- 2 γλυκά κόκκινα Μήλα
- 1 κομμάτι ρίζα Τζίντζερ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΥΜΟΣ:
- 8/10 Καρότα
- 2 γλυκά κόκκινα Μήλα
- 1/2 ρίζα Φινόκιο-Μάραθου


Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)




#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !