Κολπική μαρμαρυγή: Εναλλακτική φυσική θεραπεία



Εδώ η φύση δίνει πραγματικά αξιόπιστες λύσεις ως προς την αποφυγή δημιουργίας θρόμβων, την ομαλοποίηση της ρευστότητας του αίματος, την ενδυνάμωση του καρδιακού μυ, και την επαναφορά της ελαστικότητας αρτηριών και αγγείων.

Με άξονα λοιπόν την συστηματική Γανοθεραπεία και με τετράμηνη λήψη τουλάχιστον ανά έτος της φόρμουλας του πανεπιστημίου των Αθηνών εξασφαλίζουμε την ελάχιστη έστω πιθανότητα σχηματισμού των θρόμβων και την σωστή διαβατότητα σε αγγεία και αρτηρίες, συμβάλλοντας μάλιστα στην δημιουργία παράπλευρης κυκλοφορίας σε αγγεία.

Τα Ω3 σε συνδυασμό με το Q10 επίσης θα ανανεώσουν την κυτταρική ανάπλαση.


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)



Πέρα αυτών με μια τέτοια συντονισμένη και τονίζω εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής θα υπάρξει και η δυνατότητα έστω και σε βάθος χρόνου η κατάργηση των αντιπηκτικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Συμπερασματικά:

Μέρα με την ημέρα η φύση με τα όπλα στήριξης ίασης και υγείας που διαθέτει αποδεικνύει ότι μπορεί, αρκεί να τα γνωρίζεις και να τα συντονίζεις σωστά.

Εν προκειμένου η κολπική μαρμαρυγή μπορεί να μην θεωρείται θανατηφόρο νόσημα της καρδιάς, όμως δεν παύει να εμπεριέχει σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των πασχόντων και να επιφέρει πολλές άλλες παθήσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Το βέβαιο είναι ότι αντιμετωπίζεται αξιόπιστα με φυσικούς τρόπους. 

bio365.blogspot.com 

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !