Ρόφημα σιρόπι με μπανάνα για τους πνεύμονες και το βήχα

 



Ίσως ελάχιστα άτομα γνωρίζουν, πως το σιρόπι με μπανάνα είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τον καθαρισμό των πνευμόνων.

Η μπανάνα δεν είναι απλά ένα νόστιμο και υγιεινό φρούτο, που μπορεί να αντικαταστήσει την επιθυμία μας για ζάχαρη.

Αποτελεί ένα απαραίτητο φρούτο για να καθαρίσουμε τους πνεύμονες και να σταματήσουμε το βήχα, με φυσικό τρόπο. (1)

Είναι επίσης ιδανική για την αντιμετώπιση των ιώσεων, του κρυολογήματος, του βήχα, της λαρυγγίτιδας, της φαρυγγίτιδας και της βρογχίτιδας. (2)Όταν ειδικά, συνδυαστεί με άλλες υπερτροφές που είναι ιδανικές για τις ιώσεις και τα κρυολογήματα. Είτε βρισκόμαστε στην αρχή της νόσου, είτε όταν τα συμπτώματα είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Στο σημερινό άρθρο θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να καθαρίσετε τους πνεύμονες και να απαλλαγείτε από το βήχα με φυσικό τρόπο, με ένα υγιεινό σιρόπι με μπανάνα και μέλι.

Το σιρόπι αυτό είναι μια εύκολη και απόλυτα υγιεινή συνταγή για να καθαρίσετε με φυσικό τρόπο τους πνεύμονες, ενώ βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του βήχα, της δύσπνοιας και της βρογχίτιδας.

Ρόφημα σιρόπι με μπανάνα για τους πνεύμονες και το βήχα

Το σιρόπι που θα σας αναφέρω παρακάτω, είναι πολύ εύκολο στην ετοιμασία του.

Θα αποβάλλει όμως αποτελεσματικά το φλέγμα και την υπερβολική βλέννα από τους πνεύμονες και τους βρόγχους. (3)

Είναι επίσης μια φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση της πνευμονίας, αλλά και των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.

Το υγιεινό αυτό σιρόπι με μπανάνα και μέλι, θα ενισχύει επιπλέον το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Θα βοηθήσει δηλαδή στην ενίσχυση της φυσικής άμυνα του οργανισμού μας από ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο θεραπευτικών τροφών, θα βοηθήσει επίσης στον οξύ βήχα.

Βοηθά στο βήχα που έχει προκληθεί από κρύωμα, γρίπη, λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, ή ακόμη και πνευμονία. Όπως επίσης στο χρόνιο βήχα που οφείλεται στο κάπνισμα, το άσθμα, ή τη χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Αποτελεί μια φυσική λύση, ειδικά όταν ορισμένα φάρμακα δεν μπορούν να ανακουφίσουν από τον έντονο βήχα ή χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο.
#1 Μπανάνα

Η μπανάνα είναι το πρώτο τρόφιμο που θα χρησιμοποιήσουμε για το σιρόπι μας.

Αποτελεί μια αρχαία και ισχυρή θεραπεία, που καταπραΰνει κάθε ερεθισμό στους βλεννογόνους των πνευμόνων και του λαιμού.

Οι μπανάνες περιέχουν αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις και ουσίες. Οι ενώσεις αυτές μπορούν να εμποδίσουν την εμφάνιση άσθματος και να αντιμετωπίσουν διάφορους ιούς, όπως του κορονοϊού και της γρίπης. (4)

Είναι μια 100% φυσική λύση για την αντιμετώπιση του βήχα και τον καθαρισμό των πνευμόνων.

#2 Μέλι

Το μέλι είναι το δεύτερο συστατικό μας σε αυτό το ρόφημα για το βήχα και τον καθαρισμό των πνευμόνων. (5)

Είναι γνωστό σε όλους για τις αντιφλεγμονώδεις, τις αντιιικές και τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. 

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Σας Αν Τρώτε 2 Μπανάνες Την Ημέρα
5 Πανίσχυροι Συνδυασμοί Με Μέλι Που Ενισχύουν Την Υγεία Σας
Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Σας Αν Τρώτε 1 κ.τ. Μέλι Καθημερινά
1 Κούπα Τσάι Για Το Βήχα & Τον Πονόλαιμο – 100% 

Αποτελεσματικό

Το μέλι είναι ένα φυσικό «αντιβηχικό» που δεν έχει παρενέργειες.

Μπορεί να ηρεμήσει τον πονόλαιμο, να σταματήσει το βήχα και να προσφέρει μια ασπίδα προστασίας απέναντι στις ιώσεις, τα κρυολογήματα και τα συμπτώματα τους. (6)
Πως θα ετοιμάσετε το σιρόπι με μπανάνα και μέλι

Πως θα ετοιμάσετε αυτό το ρόφημα σιρόπι με μπανάνα για το βήχα και τον καθαρισμό των πνευμόνων.

Θα χρειαστείτε: 

1 ώριμη μπανάνα, αν είναι βιολογική ακόμη καλύτερα

1 κουταλιά της σούπας καλής ποιότητας ή βιολογικό μέλι
200ml νερό

Βράζουμε το νερό και ξεφλουδίζουμε την μπανάνα. Τη λιώνουμε με ένα ξύλινο και όχι μεταλλικό πιρούνι ή κουτάλι σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το νερό.

Περιμένουμε για 15 περίπου λεπτά να κρυώσει το μείγμα και το στραγγίζουμε σε ένα ποτήρι. Ανακατεύουμε τον πολτό μπανάνας, ώστε να βγάλει όσο περισσότερο νερό γίνεται, επειδή περιέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Πίνουμε το ρόφημα όσο πιο ζεστό μπορούμε όταν ξεκινήσει ο βήχας ή κάποια δύσπνοια και δυσφορία στους πνεύμονες. Ετοιμάζουμε το ίδιο ρόφημα για το βράδυ πριν τον ύπνο.
Τελευταίες σημειώσεις για το σιρόπι με μπανάνα για το βήχα

Είναι ένα απόλυτα φυσικό ρόφημα σιρόπι, που εκτός από τη μείωση του βήχα, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης.


Θα βοηθήσει έτσι στην αϋπνία, που συνοδεύει συνήθως το βήχα και τη δύσπνοια.

Θα πρέπει φυσικά να ρωτάτε πρώτα το γιατρό σας, ειδικά αν ήδη παίρνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή ή έχετε προβλήματα υγείας.

Η μπανάνα και το μέλι είναι δύο απόλυτα φυσικά και θρεπτικά συστατικά. Όταν τα συνδυάσουμε σε σιρόπι ή ρόφημα, ηρεμούν το βήχα, καθαρίζουν τους πνεύμονες και χαλαρώνουν το αναπνευστικό μας σύστημα.
 

Τα περιεχόμενα αυτής της δημοσίευσης είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. : (alert-success)  

 

rogmes.gr


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !